4 φωτοβολταικά πάρκα

Η εταιρεία SUNWIND ENERGY FOR ALL υπέγραψε ξεκίνησε και υλοποιεί 4 φωτοβολταικά πάρκα 3 βιομηχανικές στέγες ισχύος 50,100 KWP της βιομηχανίας ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Ε. ιδιοκτησίας Κου Πουλιτσίδη Γεώργιου στην Β.Ι.Π.Ε. Σίνδου και 100 KWP βιομηχανική στέγη της βιομηχανίας Κρεάτων STOHOS FOODS ιδιοκτησίας Κου Λεοντζίνη Χρήστου και στο Β.Ι.Π.Α. Λακκώματος.

φωτοβολταικό πάρκο ιδιοκτησίας Κου Δράμαλη Κων. Μάριου

Η εταιρεία SUNWIND ENERGY FOR ALL ξεκίνησε και υλοποιεί φωτοβολταικό πάρκο ιδιοκτησίας Κου Δράμαλη Κων. Μάριου ισχύος 100 KWP στην Νιγρίτα Σερρών. Οι εργασίες προχωρούν εντατικά και τα πάρκο θα παραδοθεί εγκαίρως μέχρι τέλος Μαρτίου 2013.

Ολοκλήρωση Έργου

Η εταιρεία SUNWINDENERGYFORALL  ολοκλήρωσε και σύνδεσε με την Δ.Ε.Η. στις 2/4/2013 το  φωτοβολταικό πάρκο ιδιοκτησίας  Κου Δράμαλη Κων. Μάριου ισχύος  100 KWPστην Νιγρίτα Σερρών σε χρόνο ρεκόρ.

Συνεδρειο

O Διαχειριστής της εταιρεία SUNWIND ENERGY FOR ALL  Κος Μάριος Δράμαλης με την ιδιότητα του και ως εκπρόσωπος Βορείου Ελλάδος του Πανελλήνου Συνδέσμου Μελετητών Εγκαταστατών Οικιακών Κτιριακών ΦωτοβολταΙκών ΗΛΙΟΣ εκπροσώπησε τον σύνδεσμο και την εταιρεία μας ως μέλος του συνδέσμου στο πολύ επιτυχημένο Διήμερο Συνέδριο της A-ENERGYINVESTMENTμε κύριο θέμα ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ με ομιλία του στις 3/4/2013 στο ξενοδοχείο DIVANICARAVEL.

ECOTEC 2013

O Διαχειριστής της εταιρείας SUNWIND ENERGY FOR ALL  Κος Μάριος Δράμαλης με την ιδιότητα του και ως εκπρόσωπος Βορείου Ελλάδος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μελετητών Εγκαταστατών Οικιακών Κτιριακών ΦωτοβολταΙκών ΗΛΙΟΣ θα εκπροσωπήσει τον σύνδεσμο και την εταιρεία μας ως μέλος του συνδέσμου στην ημερίδα που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας στα πλαίσια της έκθεσης ECOTEC 2013.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στην ευρωπαική ένωση στις Βρυξέλλες και από 24-28 Ιουνίου 2013

O Διαχειριστής της εταιρείας SUNWINDENERGYFORALL  Κος Μάριος Δράμαλης με την ιδιότητα του και ως εκπρόσωπος Βορείου Ελλάδος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μελετητών Εγκαταστατών Οικιακών Κτιριακών ΦωτοβολταΙκών ΗΛΙΟΣ  εκπροσώπησε τον σύνδεσμο και την εταιρεία μας ως μέλος του συνδέσμου στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στην ευρωπαική ένωση στις Βρυξέλλες και από 24-28 Ιουνίου 2013.

Αλλαγή σύστασης εταιρείας

O Διαχειριστής της εταιρείας SUNWINDENERGYFORALL Κος Μάριος Δράμαλης ανέλαβε το 100% των εταιρικών μεριδίων της εταιρείας και ευχαριστεί τους αδερφούς Γιώργο και Χρήστο Μάντζιαρη για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους που θα συνεχιστεί σε επίπεδο εξωτερικής συνεργασίας πλέον.

O Διαχειριστής της εταιρείας SUNWIND ENERGY FOR ALL Κος Μάριος Δράμαλης παραιτείται από το ΔΣ του συνδέσμου ΗΛΙΟΣ

O Διαχειριστής της εταιρείας SUNWINDENERGYFORALL  Κος Μάριος Δράμαλης παραιτείται από το ΔΣ του συνδέσμου ΗΛΙΟΣ ,  ιδρύει και εκλέγεται πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραγωγών Επενδυτών Μελετητών Κατασκευαστών  Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταικών ‘’ΣΤΕΓΗ’’.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ Κο Παπαγεωργίου

O Διαχειριστής της εταιρείας SUNWINDENERGYFORALL  Κος Μάριος Δράμαλης με το θεσμικό του ρόλο ως  πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραγωγών Επενδυτών Μελετητών Κατασκευαστών  Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταικών ‘’ΣΤΕΓΗ’’ συναντήθηκε στην Αθήνα στο ΥΠΕΚΑ με τον Υφυπουργό Κο Παπαγεωργίου και στον ΛΑΓΗΕ με τον Διευθυντή Οικονομικών ΚΟ Μπότση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 'ΣΤΕΓΗΣ' ΣΤΟΝ Κο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ENERGY PRESS ΣΤΟ KANAΛΙ SBC ENERGY

OΔιαχειριστής της εταιρείας SUNWINDENERGYFORALL  Κος Μάριος Δράμαλης με το θεσμικό του ρόλο ως  πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραγωγών Επενδυτών Μελετητών Κατασκευαστών  Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταικών ‘’ΣΤΕΓΗ’’ εκπροσωπώντας τον σύνδεσμο ΣΤΕΓΗ έδωσε συνέντευξη στο κανάλι sbc.

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 'ΣΤΕΓΗ' ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΚΑ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΤ ΜΕΤΕΡΙΝG

O Διαχειριστής της εταιρείας SUNWINDENERGYFORALL  Κος Μάριος Δράμαλης με το θεσμικό του ρόλο ως  πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραγωγών Επενδυτών Μελετητών Κατασκευαστών  Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταικών ‘’ΣΤΕΓΗ’’ εκπροσωπώντας τον σύνδεσμο ΣΤΕΓΗ μετά την επιτυχία της αναθεώρησης του σχεδίου νόμου αλλαγής των συμβάσεων των οικιακών που αρχικά ήταν σχεδιασμένος από το 2009 και μετά την επιστολή του Προέδρου μας Κου Δράμαλη στον πρωθυπουργό της χώρας Κο Σαμαρά τροποποιήθηκε από το 3ο τρίμηνο του 2011 , μετρά άλλη μια επιτυχία την υπουργική απόφαση θεσμοθέτησης με λεπτομέρειες δεσμευτικά για το NET METERING όπως πρώτοι ανακοινώσαμε μέσω του ηλεκτρονικού τύπου.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SUNWIND ENERGY ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTARY ME THN ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η αποδοχή του Προέδρου της SUNWIND ENERGY  και Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ‘’ΣΤΕΓΗ’’  Κου Δράμαλη Μάριου στον Ροταριανό όμιλο Θεσσαλονίκης ως Μηχανικό και εκπρόσωπο της επιχειρηματικής και συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των Φωτοβολταϊκών στην εκδήλωση των 80 ετών του Ομίλου.

SUNWIND ENERGY ΕΡΓΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία η εταιρεία SUNWIND ENERGY ΕΡΓΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σε μια κατάμεστη αίθουσα στο MET HOTEL παρουσίασε την Τετάρτη 12.11.2014 τα ΕΡΓΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ στην Ελλάδα  στην παρουσίαση έργων Βιομάζας της εταιρείας μας με πλήρως καθετοποιημένες εργασίες

SUNWIND WOOD CHIP FACTORY

Η εταιρεία SUNWINDENERGYκαι ο Πρόεδρος της Δράμαλης Μάριος πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια ανακοινώνει την δημιουργία του πρώτου της εργοστασίου κατασκευής WOODCHIPSαπό Ξύλα για τους πελάτες τηςστην πόλη Madan(Мадан ) στην επαρχία Smolyan,  νότια της Βουλγαρίας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ NET METERING 'ΣΤΕΓΗΣ'

O Πρόεδρος της εταιρείας μας SUNWINDENERGYκαι Πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ άλλη μια φορά πρωτοπορεί  και αναμένοντας την υπουργική απόφαση για το Net metering ανακοινώνει την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του συνδέσμου μας για αλλαγή της ονομασίας του συνδέσμου μας προσθέτοντας και τους ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ και την ένταξη στο σύνδεσμο μας και των αυτό παραγωγών από Netmeteringπου θα προκύψουν δημιουργώντας το πρώτο θεσμικό βήμα εκπροσώπησης ενημέρωσης και προστασίας των συναδέρφων αυτό παραγωγών που θα προκύψουν άμεσα μετά την υπουργική απόφαση η οποία καθυστερεί ανεξήγητα πλέον παρά την διαβεβαίωση για την απόφαση έως τέλος Οκτωβρίου και την περιμένουμε.

Δικαίωση για τον σύνδεσμο 'ΣΤΕΓΗ 'Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για το net metering o Υφυπουργός κράτησε τον λόγο του.

Μετά από 2 χρόνια προσπαθειών ο Πρόεδρος της SUNWINDENERGYκαι του συνδέσμου μας ''ΣΤΕΓΗ'' Κος Δράμαλης Μάριοςδικαιώνεται για τις επίμονες και συνεχείς προσπάθειες του για την υπογραφή και θεσμοθέτηση του Net Metering στην χώρα μας.

Δεσμεύσεις Υφυπουργού Κου Παπαγεωργίου , του Τομεάρχη Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ Κου Πετράκου στον σύνδεσμο 'ΣΤΕΓΗ ' για τους παραγωγούς οικιακούς ,κτιριακούς φωτοβολταικούς και αυτό παραγωγούς και κατασκευαστές για το net metering πριν τις εκλογές.

O ιδιοκτήτης της SUNWINDENERGY και Πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ Κος Μάριος Δράμαλης άλλη μια φορά πρωτοπορούν μετά την απόφαση του netmeteringκαι δεσμεύουν την πολιτική ηγεσία του τόπου για το καλό των παραγωγών και του κλάδου

ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED GLOBILED ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και επιτυχία η εταιρεία SUNWIND ENERGY  ολοκλήρωσε  τις πολύμηνες συζητήσεις της με την μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία φωτισμού Ledστην Ελλάδα την GLOBILED  με έδρα την Αθήνα και παραγωγή δικών της φωτιστικών.

ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ SUNWIND ENERGY ΜΕ ΤΗΝ AMERISOLAR

Η SUNWIND ENERGYαπό το 2011 είναι αντιπρόσωπος της Amerisolar Worldwide Energy and Manufacturing USA Co, Ltd, εταιρεία που τα πρώτα έργα της στην Ελλάδα έγιναν από την SUNWIND ENERGY μετά από επίσκεψη και υπογραφή συμφωνίας στην Έδρα της Amerisolar στην Σαγκάη τον χειμώνα του 2011 ο Κος Δράμαλης Μάριος με τον διευθύνοντα σύμβουλο Κο George Wang υλοποιώντας έργα άνω του1 MW στην Ελλάδα και πρόσφατα με την έναρξη του net metering αναθερμάναμε την σχέση αντιπροσωπείας μας με νέο συμφωνητικό για όλη την Ελλάδα.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΌ ΠΑΡΚΟ 500kw

Αν έχετε ένα χωράφι από 8 στρέμματα και επάνω μπορείτε άμεσα να καταθέσετε αίτηση για φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 500kw με απόσβεση της επένδυσης σε βάθος πενταετίας και με εγγυημένη τιμή 20ετίας.

Το κόστος για την κατάθεση του φακέλου είναι 1.000€ . Πληροφορίες SUNWIND DRAMALIS 2310478992 6945490599

Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε αν στο χωράφι σας μπορεί να γίνει φωτοβολταϊκό στην κατά τόπους Περιφέρεια προσκομίζοντας τοπογραφικό διάγραμμα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε για τον φάκελο  Φ/Β - Ενεργ. Κοινότητες.

·         Παροχή Πλήρους Συμβουλευτικής υποστήριξης για όλα τα απαραίτητα Δικαιολογητικά ,   Έγγραφα Σύστασης/Ίδρυσης - ΔΣ , Τίτλους κυριότητας  

·         Καθοδήγηση - Αιτήσεις στις υπηρεσίες Πολεοδομίας (Βεβαιώσεις .Χρήσης Γης) , Αρχαιολογίας κλπ.

·         Αυτοπροσώπως υποβολή  αίτησης από εμάς  στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος για την ΕΠΟ (Έγκριση . Περιβαλλοντικών. Όρων) με όλα τα δικαιολογητικά.   

·         Χωροθέτηση του Φ/Β πάρκου (προκαταρκτική) στο Τοπογραφικό.

·         Εκπόνηση Σχεδίου Υποσταθμού Μέσης Τάσης και ΧΤ

·         Αρχικός Σχεδιασμός του Φ/Β πάρκου (Configuration)     

·         Εκπόνηση  Μονογραμμικού  Σχεδίου Χ.Τ. με τα panels , Inverters , strings. 

·         Σύνταξη της Αίτησης προς ΔΕΔΔΗΕ και υποβολή από μας με όλα τα Σχέδια , Δικαιολογητικά κλπ.

·         Παρακολούθηση πορείας αίτησης μέχρι την έγκριση της και συμμετοχή στα τεύχη προδιαγραφών εξοπλισμού και ποιοτικών χαρακτηριστικών εξοπλισμού.

·         Συμμετοχή στην επιλογή των καλύτερων προμηθευτών και διαπραγμάτευση τιμής προμήθειας εξοπλισμού με τους προμηθευτές.

·         Σύμβαση συντήρησης για όλα τα χρόνια της λειτουργίας της ενεργειακής κοινότητας.

Με ΑΔΜΗΕ και ΥΠΕΝ συναντήθηκε ο σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ για δίκτυα και αδειοδότηση

  
Με τον Αντιπρόεδρο του ΑΔΜΗΕ Κύριο Γιάννη Μάργαρη και το επιτελείο της ενέργειας ,Διευθύντριας Κυρίας Παναγίωτας Αλεξόπουλου και Κυρίου Νικολάου Ζούρου, αλλά και την Γενική Γραμματέα Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Κυρίας Αλεξάνδρας Σδούκου και του επιτελείου της, Κυρίου Αντώνη Μαρίνου και Γιάννη Τσελίκη ,συναντήθηκε η ηγεσία του Πανελλήνιου Συνδέσμου ´´Στέγη ´´,αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Μάριο Δράμαλη ,τον Κύριο Μάντζιαρη Γιώργο και τον Κύριο Κώστα Φούντα.

Συνάντηση του συνδέσμου ΣΤΕΓΗ με ΔΕΔΔΗΕ για την ίδρυση Ενεργειακής Τράπεζας ΑΠΕ στη ΘεσσαλονίκηΣτα πλαίσια επισκέψεων και ενημερώσεων φορέων και οργανισμών του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταϊκών ΣΤΕΓΗΣ Μάριου Δράμαλη ,έγινε θεσμική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταϊκών Μάριου Δράμαλη ,με τον Πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ Νικόλα Μπακατσέλο αλλά και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αναστάσιο Μάνο ,στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα την Παρασκευή 5.6.2020, αλλά και με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Κύριο Θεόδωρο Καράογλου την Πέμπτη 4.6.2020 στο Υπουργείο , στα πλαίσια ενημέρωσης των φορέων και θεσμών με παράδοση φακέλου πρότασης , του Κυρίου Δράμαλη για την ίδρυση Ενεργειακής Τράπεζας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , Ε.Τ.Α.Π.Ε. στην Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Στην συνάντηση παραδόθηκε υπόμνημα του Κυρίου Δράμαλη για την υλοποίηση πρότασης για την ίδρυση Ενεργειακής Τράπεζας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , Ε.Τ.Α.Π.Ε. στην Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη.