ΝΕΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

06

-

 Στα πλαίσια επισκέψεων και ενημερώσεων φορέων και οργανισμών του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταϊκών ΣΤΕΓΗΣ Μάριου Δράμαλη ,έγινε θεσμική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταϊκών Μάριου Δράμαλη ,με τον Πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ Νικόλα Μπακατσέλο αλλά και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αναστάσιο Μάνο ,στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα την Παρασκευή 5.6.2020, αλλά και με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Κύριο Θεόδωρο Καράογλου την Πέμπτη 4.6.2020 στο Υπουργείο , στα πλαίσια ενημέρωσης των φορέων και θεσμών με παράδοση φακέλου πρότασης , του Κυρίου Δράμαλη για την ίδρυση Ενεργειακής Τράπεζας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , Ε.Τ.Α.Π.Ε. στην Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Στην συνάντηση παραδόθηκε υπόμνημα του Κυρίου Δράμαλη για την υλοποίηση πρότασης για την ίδρυση Ενεργειακής Τράπεζας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , Ε.Τ.Α.Π.Ε. στην Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη.


06

-

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε για τον φάκελο  Φ/Β - Ενεργ. Κοινότητες.

·         Παροχή Πλήρους Συμβουλευτικής υποστήριξης για όλα τα απαραίτητα Δικαιολογητικά ,   Έγγραφα Σύστασης/Ίδρυσης - ΔΣ , Τίτλους κυριότητας  

·         Καθοδήγηση - Αιτήσεις στις υπηρεσίες Πολεοδομίας (Βεβαιώσεις .Χρήσης Γης) , Αρχαιολογίας κλπ.

·         Αυτοπροσώπως υποβολή  αίτησης από εμάς  στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος για την ΕΠΟ (Έγκριση . Περιβαλλοντικών. Όρων) με όλα τα δικαιολογητικά.   

·         Χωροθέτηση του Φ/Β πάρκου (προκαταρκτική) στο Τοπογραφικό.

·         Εκπόνηση Σχεδίου Υποσταθμού Μέσης Τάσης και ΧΤ

·         Αρχικός Σχεδιασμός του Φ/Β πάρκου (Configuration)     

·         Εκπόνηση  Μονογραμμικού  Σχεδίου Χ.Τ. με τα panels , Inverters , strings. 

·         Σύνταξη της Αίτησης προς ΔΕΔΔΗΕ και υποβολή από μας με όλα τα Σχέδια , Δικαιολογητικά κλπ.

·         Παρακολούθηση πορείας αίτησης μέχρι την έγκριση της και συμμετοχή στα τεύχη προδιαγραφών εξοπλισμού και ποιοτικών χαρακτηριστικών εξοπλισμού.

·         Συμμετοχή στην επιλογή των καλύτερων προμηθευτών και διαπραγμάτευση τιμής προμήθειας εξοπλισμού με τους προμηθευτές.

·         Σύμβαση συντήρησης για όλα τα χρόνια της λειτουργίας της ενεργειακής κοινότητας.