ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ SUNWIND ENERGY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Η Flex Technologies προσφέρει χαμηλό κόστος, αξιόπιστη, ευέλικτη και αποδοτική αεριοποίησης βιομάζας, μηχανές και εγκαταστάσεις συμπαραγωγής με βιομάζα. Τα συστήματα λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα τύπων βιομάζας, συμπεριλαμβανομένων ροκανίδια και πλίνθων, ενεργειακές καλλιέργειες, άχυρο, κελύφη ηλιέλαιο, φλοιός ρυζιού, καλαμποκιού και ελαιοπυρήνα. Υγρό και στεγνό συστήματα καθαρισμού αερίων είναι διαθέσιμα, τόσο την παραγωγή καθαρού αερίου με λιγότερο από 10 mg / Nm3 των σωματιδίων και πίσσες καθένα. Εμείς προμηθεύουμε επίσης και κινητήρες αερίου σύνθεσης και συστήματα μπρικετοποίησηγια μια ολοκληρωμένη, end-to-end λύση.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Προσφέρουμε πάνω από 15 μοντέλα αεριοποιητήπαροχή φυσικού αερίου για τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη που κυμαίνονται από 60 έως 1.500 kWe με ή χωρίς ανάκτηση της θερμότητας .  Πολλαπλές μονάδες μπορούν να συνδυαστούν σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μεγαλύτερη χωρητικότητα.  Έχουμε ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις για τη βιομάζα Προετοιμασία καυσίμου, συμπεριλαμβανομένων τσιπ ξύλου, ξήρανση chip, πριονίδι και ξήρανση αλλά και επεξεργασία των αποβλήτων και μπρικετοποίηση. Ο εξοπλισμός μπορεί να παρέχεται με βάση το κλειδί στο χέρι ή σαν μεμονωμένες μονάδες. Παίρνουμε την επιλογή και την ολοκλήρωση εξοπλισμού από τα χέρια σας!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Φέρνουμε στο έργο σας η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια πολλών ολοκληρωμένα έργα. Έχουμε παρέχονται μονάδες ηλεκτροπαραγωγής που λειτουργούν με μια ποικιλία των καυσίμων σε ιδιώτες επενδυτές, η βιομηχανία ξύλου και οι παραγωγοί τροφίμων. Ο εξοπλισμός μας είναι οικονομικά αποδοτική παροχή ανταγωνιστικές αποδόσεις στις επενδύσεις.

Επιστροφή