ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ SUNWIND ENERGY ΜΕ ΤΗΝ AMERISOLAR

Η εταιρία Amerisolar,Worldwide Energy and Manufacturing USA Co, Ltd ειδικεύεται στην  κατασκευή φωτοβολταικών πλαισίων, με 20-ετή εμπειρία στην παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο και είμαστε επίσης πάροχος τεχνικών υπηρεσιών για μονάδες παραγωγής ενέργειας με φωτοβολταικά (επί του δικτύου και εκτός δικτύου) ,οι υπηρεσίες μας αυτές συμπεριλαμβανουν τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση, για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο με 12ετη εγγύηση στα μηχανικά μέρη και 30ετή εγγύηση απόδοσης την μεγαλύτερη της αγοράς.

Το 2014, έχει την παραγωγή 160MW αντίστοιχα, στην Ταϊβάν και τη Νότια Κορέα εργοστάσια, και 500MW στο εργοστάσιο της Κίνας, συνολικά 820MW. Βασισμένα  στην τεχνική μας συνεργασία με Γερμανικά και Αμερικανικά Ινστιτούτα, τα προιόντα μας έχουν πιστοποιηθεί με UL, TUV, KTL, MCS, CEC, ISO9001, ISO14001, OHSMS18001 και στην Κίνα με το πιστοποιητικό "Golden Sun". Τα φωτοβολταικά πλαίσια της  Amerisolar έχουν  χρησιμοποιηθεί ευρέως στη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδά, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ελλάδα, την Ταϊβάν και πολλές άλλες χώρες και περιοχές.

Καλούμε όλους τους πελάτες μας που ενδιαφέρονται για Net metering να εμπιστευτούν τα πάνελ μας αλλά και  τουςσυναδέρφους κατασκευαστές που θέλουν να αγοράσουν τα καταπληκτικά πάνελ της AMERISOLAR σε χονδρική τιμή να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Κο Δράμαλη Μάριο στα τηλ 2310 478992  6945 490599.

Επιστροφή