ΝΕΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

21

-

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η αποδοχή του Προέδρου της SUNWIND ENERGY  και Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ‘’ΣΤΕΓΗ’’  Κου Δράμαλη Μάριου στον Ροταριανό όμιλο Θεσσαλονίκης ως Μηχανικό και εκπρόσωπο της επιχειρηματικής και συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των Φωτοβολταϊκών στην εκδήλωση των 80 ετών του Ομίλου.

Ο Ροταριανός όμιλος είναι ένας όμιλος προσφοράς στον συνάνθρωπο και αποτελείται από επιφανείς πολίτες από τον κάθε κλάδο επαγγέλματος που διακρίνεται το κάθε μέλος  για την πορεία του επαγγελματικά κοινωνικά και με διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Αριστερά  στην φωτο ο Πρόεδρος του ROTARY CLUB THESSALONIKI  , Ασπασίδης Θεόδωρος καλωσορίζει τον Κo Δράμαλη Μάριο στην οικογένεια των ROTARY στο μέσον ο Κος Δράμαλης Μάριος και δεξιά ο Ροταριανός Κωστόπουλος Ντίνος  Πρόεδρος  Διαφημιστικών εταιρειών Βορείου Ελλάδος και ‘’νονός’’ του Κου Δράμαλη.


Έτσι η φωνή των φωτοβολταικών και ΑΠΕ γενικότερα οι επαφές μας  αποκτούν και νέο βήμα μέσω του Ομίλου ROTARY όπου και οι επαφές και οι γνωριμίες πολιτικού επιχειρηματικού και πανεπιστημιακού επιπέδου είναι στον υψηλότερο βαθμό.