ΚΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

H εταιρεία SUNWIND ENERGY FOR ALL πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά ενέργειας ήδη έχει συνάψει συμφωνίες με παγκόσμιους προμηθευτές στο κομμάτι της κυματικής ενέργειας. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας των κυμάτων. Η εμπιστοσύνη στην ανανεώσιμη πηγή ενέργειας είναι υψηλή, και αυτό αποτελεί τη βάση για μια υψηλής απόδοσης επένδυση στην Ελλάδα.

Υπάρχει μια ανάγκη για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η αιολική ενέργεια ανεμογεννήτρια έχει ήδη αποδείξει την αξία της. Με την κυματική ενέργεια είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η ηλεκτρική παραγόμενη ενέργεια είναι ακόμα μεγαλύτερη. Υπάρχει μικρότερη διακύμανση, επειδή τα κύματα διαρκούν περισσότερο από ό, τι ένα φύσημα του ανέμου. Υπάρχει εκτιμάται ότι είναι 3 έως 5 φορές λιγότερο από ό, τι με τη διακύμανση της αιολικής ενέργειας.

Ένας άλλος παράγοντας, υπέρ της κυματικής ενέργειας, είναι ότι τα συμπληρώματα αιολικής ενέργειας απο ανεμογεννήτρια δουλεύονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για τις ανεμογεννήτριες. "Όταν φυσάει ο άνεμος, τα κύματα δημιουργούνται, και όταν ο άνεμος πέφτει, τα κύματα θα συνεχιστούν για έως έξι ώρες. Γι 'αυτό και δεν χρειάζεται τόσο πολύ την αποθήκευση, επειδή οι δύο μέθοδοι παραγωγής ενέργειας λειτουργούν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. " Η δυνητική αγορά για μηχανές κυματικής ενέργειας έχει υπολογιστεί από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ενέργειας να είναι κοντά σε 500 δισ. δολάρια.