Η εταιρεία SUNWIND ENERGY  εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του φωτισμού Ledμέσω της συμμετοχής της στην GLOBILED ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. την μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία φωτισμού Ledστην Ελλάδα την GLOBILED  με έδρα την Αθήνα και παραγωγή δικών της φωτιστικών.

Η  εταιρεία  GLOBILED ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. της οποίας μέτοχος είναι και η εταιρεία SUNWIND ENERGY  έχει  περιφέρεια και όρια την Θεσσαλία , Ήπειρο , Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία , Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τα νησιά Βορείου Αιγαίου στην αρμοδιότητα της με την  ανάπτυξη πελατολογίου και συνεργατών.

Η  εταιρεία  GLOBILED ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.  λειτούργει στο πανέμορφο κτίριο στολίδι της Θεσσαλονίκης το Philippos Business center πλησίον εμπορικού COSMOS με έκθεση όμοια αυτής των Αθηνών και γραφεία  .

Προφίλ της Εταιρείας

Η GlobiLED ιδρύθηκε από μια ομάδα μηχανικών με μεγάλη επιστημονική κατάρτιση και μακρά εμπειρία στο χώρο των LED και της πληροφορικής.

Έχοντας διαμορφώσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο προϊόντων, ευέλικτο επιχειρηματικό σχεδιασμό και έχοντας προηγμένη γραμμή παραγωγής SMD στην Κίνα, η Εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται ταχέως στις εξελίξεις της αγοράς Φωτισμού για να επιτύχει μια ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά.

Έχοντας σφυρηλατηθεί σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό του φωτισμού, έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες του χώρου και μπορεί πλέον με αυτοπεποίθηση να δηλώνει ότι είναι μια από της ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πολλά υποσχόμενες Εταιρείες στον τομέα LED φωτισμού.

Γιατί Globiled;

 • Κορυφαίος κατασκευαστής φωτιστικών SMD LED υψηλής απόδοσης
 • Παράγουμε όλη την γκάμα φωτισμού LED
 • Ανώτερα Τεχνικά χαρακτηριστικά από τον Ανταγωνισμό
 • Πέντε χρόνια εγγύηση
 • 100% χρηματοδότησης της εταιρείας μας με ίδια κεφάλαια μέσω του προγράμματος «Pay as you Save»

Σημαντική εμπειρία και έργων αναφοράς

Τεχνικά Χαρακτηριστικά προϊόντων Globiled

 • LED υψηλής απόδοσης με 120 lumen / watt
 • Προηγμένα σύστημα ψύξης (heat simk) από 100% κράμα Αλουμινίου που εγγυάται την εξάλειψη δημιουργίας θερμότητας.
 • Χρόνος ζωής (50.000)
 • Υψηλής ποιότητας τροφοδοτικό με μεγάλη ανοχή σε διακύμανση τάσης (τάση λειτουργίας μεταξύ 80 - 265 volts)
 • Καινοτόμους οπτικούς φακούς (optics)
 • Διατίθεται σε όλα τα χρώματα φωτός που κυμαίνονται από 3000 - 6500 Kelvin

Yψηλός δείκτης χρωματικής απόδοσης CRI έως και 85%

Είμαι στην διάθεση σας και εγώ και οι συνεργάτες μου για κάθε άλλη ερώτηση σας απορία να την απαντήσουμε σε ραντεβού στα κεντρικά γραφεία της εταιρεία μας στο PHILIPPOS BUSINESS CENTER πλησίον του εμπορικού κέντρου MEDITERANNEAN COSMOS τηλ 2310478992 , 6945 490 599 ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ  για το καλύτερο πρόγραμμα της αγοράς αντικατάστασης συμβατικού φωτισμού με 100% χρηματοδότηση GLOBILED.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα και φυλλάδια της εταιρείας μας από την ιστοσελίδα της http://www.globiled.com  αλλά να μας βρείτε και στο facebook https://www.facebook.com/Globiled?fref=ts

Πρόγραμμα pay as you save για ξενοδοχεία

Πρόγραμμα pay as you save για καταστήματα

Πρόγραμμα pay as you save για χώρους εστίασης

Φωτισμός δρόμων