ΕΡΓΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

 

Η κοινοπραξία BIOMASS ENERGY SOLUTIONS προέρχεται από την ένωση δύο γνωστών και καταξιωμένων εταιρειών στον χώρο των Α.Π.Ε. της  SUNWINDENERGY του Κου Δράμαλη Μάριου από την Θεσσαλονίκη και της TEAM ENERGY του Κου Διανόγλου Νίκου από την Αθήνα  που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ίδρυση της πρώτης μεγάλης σοβαρής καθετοποιημένης εταιρείας Βιομάζας στην Ελλάδα με πολλές λύσεις από πρώτη ύλη μέχρι την ολοκλήρωση έργων με το κλειδί στο χέρι και που θα είναι η πρώτη μεγάλη εξειδικευμένη εταιρεία λύσεων και προϊόντων Βιομάζας σε όλη την Ελλάδα με έδρα την Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Νότια και Βόρεια Ελλάδα αντίστοιχα.

Οι δυο αυτές εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις προσπάθειες τους στον χώρο και συγκεκριμένα της ανάπτυξης στην Ελλάδα της παραγωγής ηλεκτρικής και Θερμικής ενέργειας από ΒΙΟΜΑΖΑ και σε πανελλαδική εμβέλεια με δίκτυο συνεργατών και δεν ένωσαν τυχαία τις δυνάμεις τους στον χώρο της ΒΙΟΜΑΖΑΣ, αλλά η κοινοπραξία αυτή δημιουργήθηκε για να γίνει μία αξιόπιστη και τεκμηριωμένη λύση για τους νέους επενδυτές που θα επενδύσουν σε έργα ΒΙΟΜΑΖΑΣ και θέλουν σοβαρές και  ολοκληρωμένες λύσεις ΜΕΛΕΤΗΣ,ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ για όλα τα χρόνια της επένδυσης τους.

Τα γραφεία της κοινοπραξίας βρίσκονται  στην Θεσσαλονίκη σε γραφεία  στο μεγαλύτερο κέντρο επιχειρηματικότητας στην Βόρεια Ελλάδα  στο PHILLIPOSBUSINESSCENTERδίπλα στο εμπορικό κέντρο της πόλης MediterraneanCosmosκαι δίπλα από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης όπου θα είναι και η έδρα της Βόρειας Ελλάδας και στην Αθήνα στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 107 στους Άγιους Ανάργυρους. 

Η εταιρεία SUNWINDENERGY εδρεύει στο PHILIPPOSBUSINESSCENTERστην Θεσσαλονίκη δίπλα στο MediterraneanCosmosμε αντικείμενο τον χώρο συνολικά της ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας της Βιοκλιματικής κατοικίας , σύμβουλοι μηχανικοί εξοικονόμησης ενέργειας αλλά κ ως σύμβουλοι αναπτυξιακών επενδυτικών προγραμμάτων με προϊστορία 300 Φωτοβολταϊκών έργων με την συμμετοχή του Κου Δράμαλη σε όλα τα έργα και σε όλα τα επίπεδα και επίσης με εκπροσώπηση του για την όλη Ελλάδα ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου  συνδέσμου παραγωγών μελετητών εγκαταστατών οικιακών κτιριακών φωτοβολταΪκών ΣΤΕΓΗ  www.oikiakistegi.grμε μελέτη και αναζήτηση συστημάτων Βιομάζας και εταιρειών τα τελευταία 2 χρόνια.

 Η TEAMENERGY δραστηριοποιείται στην Αθήνα στον χώρο των ΑΠΕ και των νέων τεχνολογιών και ασχολείται  με την πώληση προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας , με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και την ανάπτυξη, κατασκευή ολοκληρωμένων προτάσεων (project) με μονάδες Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας ( ΣΗΘ ) με την τεχνολογία κυρίως της αεριοποίησης (gasification). Η TEAMENERGYπροσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις (turnkeysolution) με μηχανήματα MadeinUSAINDIAFINLAND. Χρησιμοποιεί ως καύσιμο - πρώτη ύλη (feedstock), διάφορα είδη φυτικής βιομάζας όπως: chipsξύλου, ροκανίδια, κελύφη καρπών, κλαδέματα, πυρήνα ελιάς, γεωργικά και δασικά υπολείμματα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας. Υπάρχει δυνατότητα στις μονάδες μας να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη πάντα με συνδυασμό φυτικής βιομάζας (π.χ. ροκανίδια) και πλαστικά, λάστιχα, χαρτί, αστικά απορρίμματα κ.α.

   

Ο Ιδιοκτήτης της εταιρείας SUNWINDENERGYμε τον Υφυπουργό  Κο Παπαγεωργίου στο ΥΠΕΚΑ και τον Κο Μπότση Διευθυντή Οικονομικών ΛΑΓΗΕ Α.Ε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ΕΛΟΤ ENISO9001:2008για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της και διαθέτει μία ιδιαίτερα έμπειρη και εκπαιδευμένη, στο γνωστικό αντικείμενο, ομάδα Μηχανικών με 300 ολοκληρωμένα Φωτοβολταϊκά Πάρκα εγκατεστημένης εμπειρίας και γνώσης του αντικειμένου.

Η εταιρεία μπορεί να εξασφαλίσει και να εγγυηθεί την άρτια μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση της ενεργειακής σας επένδυσης με την σιγουριά των κατασκευαστών που γνωρίζουν άψογα την “καρδιά” της εγκατάστασης Βιομάζας  και η οποία είναι οι ηλεκτρολογικές ενεργειακές μελέτες και οι συνδέσεις με άψογη εφαρμογή και πιστοποιημένη εμπειρία κατασκευής.

            


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΤΩΝ

Ανάλογα με το είδος και τα χαρακτηριστικά της Α' ύλης των πελατών μας χτίζουμε και  σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τα εργο­στάσια κατασκευής το κάθε έργο ξεχωριστά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επένδυσης για την συνεχή και ομαλή λειτουργία της βάση της πρώτης ύλης και των αναγκών του πελάτη μας  και πάντα διενεργούμε έλεγχο απόδοσης της πρώτης ύλης του και ακολουθεί και οικονομοτεχνική ανάλυση της επένδυσης.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου οι αεριοποιητές μας συνδυάζονται με κινητήρες αερίου σύνθεσης . Οι κινητήρες ( ηλεκτροπαραγωγικά ζεύγη ) είναι κατασκευασμένοι για συνεχή λειτουργία  και φέρουν όλα τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης , CE , εργοστασιακές εγγυήσεις , κλπ. Η συ­ντήρηση ακολουθεί το πρωτόκολλο των εργοστασίων στους χρόνους και στο είδος που ορίζονται σ αυτό .

 Όλα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια και το μεγαλύτερο μέρος αυτών προμηθεύονται από τα εργοστάσια κατασκευής σύμφωνα με το συμβόλαιο συντήρησης με την εταιρεία μας. Το κόστος συντήρησης περιλαμβάνει την δημιουργία αποθήκης ανταλλακτικών ( στοκ ) συνολικά όλου του βασικού εξοπλισμού της επένδυσης. Η αποθήκη καλύπτει τις ανάγκες της επένδυσης ετησίως κατά ένα μέρος και για βάθος 5ετιας και η εταιρεία μας θα διαθέτει ανταλλακτικά στοκ του βασικού ε­ξοπλισμού μονάδας αεριοποίησης.